partners van

Meester Talent

Ik zet graag talenten van anderen in om organisaties en mensen optimaal te kunnen helpen zodat hun doelen gerealiseerd worden.

Vitalogisch

Vitalogisch helpt individuen, teams & organisaties met maatwerk oplossingen voor problemen / uitdagingen op het gebied van vitaliteitsmanagement en duurzame inzetbaarheid. Voor Vitalogisch breng ik mijn expertise in op het filosofische gedeelte van de schijf. Maar mijn voornaamste reden om me bij deze organisatie aan te sluiten is, omdat het gedreven en warme mensen. Ik geloof ook, dat, als je je vitaal voelt, er een goede balans is tussen lichaam (fysiologisch), geest (psychologisch), omgeving (ecologisch) en zingeving (filosofisch).

Peoples

Organisatie adviesbureau in People Management. People management gaat over de cultuur, structuur en leiderschap binnen een organisatie. Op holistische en strategische wijze kijken zij naar vraagstukken die hiermee verband houden. Hun innovatieve kracht neem ik graag mee naar bedrijven die dergelijke vraagstukken hebben. Onze samenwerking knettert van de energie, omdat we allemaal een gedeelde passie hebben en geloven dat het koesteren van medewerkers de belangrijkste taak is van een organisatie.

Claerhoudt Advies

Sonja is specialist in re-integratie 2e spoor trajecten en outplacement in de regio West-Brabant. Sonja is zeer ervaren in haar vakgebied. Haar heldere en vooral praktische aanpak zorgen voor resultaat. We werken graag samen in outplacement trajecten waarbij ik de medewerker inzichten geef en Sonja de vertaalslag naar de arbeidsmarkt maakt.

Hart-Werk

Ik werk graag samen met Hart-Werk als het gaat om diepgaande coaching. Bij loopbaanbegeleiding kom ik met regelmaat mensen tegen die belemmerd worden door blokkades (bv. onzekerheid, faalangst) en daardoor niet volledig tot bloei kunnen komen. Hart-Werk neemt deze blokkades weg. Daarnaast werk ik graag met hun samen in projecten die gaan over talentmanagement en talentontwikkeling.